Skip Navigation
 

Szolgáltatások

Profi levelezés a google alapjain

Kosár

Mennyiség:
Kosár tartalma
Ára:37500Ft
Nyomtatás
Azt hisszük, hogy e-mailt küldözgetni olyan egyszerű - közben a legnagyobb ingyenes szolgáltatók is rendszeresen leakadnak. (freemail, vipmail, mailbox, stb..) Miért?
Mert amilyen egyszerű, olyan nehéz és költséges ezt profin megcsinálni - így mi is csak a google erejére támaszkodva merjük bevállalni.
Viszont ha Önnek fontos, hogy leveleit megkapja, hogy a cégénél minden dolgozóját azonnal értesíteni tudja, akkor jelenlegi legprofibb szolgáltatást tudjuk ajánlani.

A csomag tartalma 100 db 6 GB-os gmail.com alapon levő postaláda amelyen a valami@öncime.hu-t használja. Végtelen számú e-mail cimmel és belső levelezési listákkal.

Ha már most is van domain címe cégének vállalkozásának, akkor arra is meg tudjuk csinálni, de ha nincsen még akkor ingyenesen regisztrálunk egy önnek tetsző szabad szót.

Szolgáltatásunkat kimondottan javasoljuk önkormányzatoknak, kis és közepes méretű vállalkozásoknak, egyesületeknek, civil szervezeteknek, stb... Mert nem mindegy, hogy az a levél elkallódik-e vagy sem.

A szolgáltatás ára 365 napra vonatkozik és bruttó. (25% áfa - nettó 30ezer/év)

Tipp: NE HASZNÁLJON INGYENES LEVELEZŐ SZOLGÁLTATÁSOKAT! - A Néplap támogatásával akkor inkább írjon admin@neplap.net címre és költségmentesen kaphat egy ilyen csomagból egy ilyen ládát.