Skip Navigation
 

Hogyan kezdhetem el?


Nagyon egyszerűen: Ön egy e-mailben megírja nekünk, hogy Ön kicsoda, milyen termékeket kíván értékesíteni, és mi munkanapon 24 órán belül átadjuk Önnek azt a „munkaáruházat”, amelynek természetesen még csak falai vannak és üresek a polcai, de már csak be kell lakni, már csak árukkal kell feltölteni.

A honor.hu-n mégis miért kell / lehet fizetni?
- ha pl. Önnek nincsen ideje, kedve internetes áruházát termékekkel feltölteni, mi ezt is megcsinálhatjuk Ön helyett, persze díjazásért.
- vagy ha nincsen ideje a vevőivel folyamatos kapcsolatot tartani, mert pl nem tudja e-mail fiókját folyamatosan figyelni, hisz Önnek más elfoglaltsága is van, akkor mi, mint cca. az Ön külsős ügyfélszolgálatosai átvesszük ezeket a terheket.
- de ha Ön pl azt szeretné, ha webáruházát még egyszerűbben a www.önboltja.hu néven is elérjék az érdeklődők és nem csak a www.önboltja.honor.hu címen erre is van lehetőség.
- vagy ha Ön azt szeretné, hogy webes áruházának teljesen egyedi külseje legyen, vagy
- ha Ön olyan funkciót is szeretne áruháza programjába, amit jelenleg nem nyújt a rendszer, akkor azt is megoldhatjuk
- ha pedig mondjuk Ön szeretne még több látogatót, vagy direktbe céltudatosan targetált marketinget, hogy csak a potenciális piacához jusson el ajánlata, akkor nekünk vannak ismereteink és kapcsolataink, hogy az Ön áruházát akár nagyon profi módon is befuttassuk.

= ezek díjai persze mindig egyedi egyezség kérdése, de ha megírja Ön mivel foglalkozik és cca. hány terméket szeretne a polcokra tenni, valamint hogy milyen elképzelései vannak, mi munkanapon 24 órán belül máris küldjük ajánlatunkat!
 
Nyomtatás